Frequently Asked Questions

Hoe weet ik dat ik een mooi en goed product geleverd krijg?

Bij alle producten heb je het recht op 1 correctieronde. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om het eindresultaat bij te sturen en naar eigen hand te zetten.

Wat is de levertijd?

Vanaf het moment dat wij de briefing en eventueel bestaand materiaal en aanvullende informatie hebben ontvangen serveren we binnen 1 week het gekozen gerecht. Bij speciale wensen wordt er een levertijd besproken.

Wat is de kwaliteit van het drukwerk?

We leveren Full Color drukwerk. We bieden een aantal standaard oplagen en formaten aan, maar speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Hoe kan ik bestaand materiaal bij ReclameMenu aanleveren?

Wat voor jou het makkelijkst is: per post, fax, mail of uploaden. Na het invullen van de briefing ontvang je in de bevestigingmail informatie over de verschillende mogelijkheden.

Hoe wordt mijn logo geleverd?

Het logo leveren we standaard in 2 formaten aan: JPG en EPS. De JPG is geschikt voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld Office documenten, presentatiesoftware of e-mailsjablonen. De EPS versie van je logo is geschikt voor professionele toepassingen en kan zonder kwaliteitsverlies en vrijstaand onbeperkt vergroot en verkleind worden.

Staat je vraag er niet bij? Bel dan 0297 52 55 80 of mail naar info@reclamemenu.nl